marți, 10 aprilie 2012

Invitatul lunii aprilie la Coaching Support Group Bucuresti

Tema intalnirii  "Coaching-ul creativ - cum utilizam metodele creative in activitatea de coaching"
Abordarea The Story Maker, are drept obiectiv principal sustinerea sinergetica si sincretica a clientului in definirea propriei povesti de viata. Metoda sa implica toate simturile si activarea resurselor emotionale profunde ale clientului intr-o poveste care isi gaseste firul logic pe masura ce clientul isi descopera noi resurse creative. 

In procesul euristic si transformational facilitat de Amalia, emisferele cerebrale au sanse reale sa fie dinamizate in egala masura, iar gandirea laterala si resursele rezolutive sa se manifeste fara oprelisti. 
 
The Story Maker faciliteaza clarificarea problematicii si reprezentarea sugestiva a obiectivelor, mobilizand toate resursele energetice constiente si inconstiente ale clientului.

The Story Maker activeaza toate simturile pentru a da viata gandului si a face posibila actiunea asumata. Astfel clientul participa cu toata fiinta la procesul de transformare iar rezultatele sunt sustinute energetic si traite plenar.




O scurta prezentare a invitatului
Amalia Savinescu, Coach si HR Manager, foarte creativa si carismatica, este o prezenţă activă in domenii care pun accent pe dezvoltare, comunicare şi relaţionare. Psiholog cu formare multidisciplinară, trainer, consultant şi manager resurse umane, Amalia îmbină coerent arta cu business-ul, emoţia cu pragmatismul, umorul cu rigoarea.
 
In acord cu marca inregistrata Happiness Bricolage, Cursuri practice de fericire, pe care a lansat-o în 2008, Amalia danseaza tango, picteaza, canta si studiaza chitara. In 2009 a lansat un album solo, Amalias Christmas Voices, iar in 2012 a lansat prima scoala de dezvoltare personala prin Tango ArgentinianTandem Tango.
 
Anul 2012 este anul in care doreste sa publice primul sau roman, pentru ca The Story Maker sa-si puna condeiul la treaba si in favoarea propriei sale cresteri si dezvoltari personale. Mai multe detalii despre evolutia profesionala a Amaliei in consultanta si HR puteti vedea aici: http://www.linkedin.com/pub/amalia-savinescu/1/56b/817





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu